Välkommen till Elmtomta Norrgård! Här kommer jag att skriva en hel massa om allt möjligt. Älskar att fota på allt som är vackert och har många ideer och drömmar ....Enkla lösningar tycker jag är det vackraste! Varför spendera en förmögenhet när man kan använda sin fantasi,naturmaterial och lite färg!Allt som är dyrt är inte det vackraste, utan det viktiga är att man känner känslan,att man själv känner sig lycklig av att inreda,plantera och leva!



måndag 17 oktober 2011

Kvällsvandring

Vår gamla stenmur

Studsmattan ,......

...gamla sadlar och seldon...

Björken lyser som guld..

Ensilage balar på väg till sin vinterförvaring...


Det är så mysigt att bara strosa runt på gården med kameran .Man får aldrig nog av de vackra färgerna  och den fina naturen.
Igår kväll var jag återigen på fotokursen.Nu lär vi oss att redigera bilder.Mycket det finns att göra!!
Igår pratade vår härliga lärare Mats om kloning. Med glimten i ögat kom vi på att det vore ju bra om man kunde göra ,även på sig själv! Det finns så mycket man vill göra och måste göra!! Perfekt att klicka på kloningsknappen och vips står där 4 st till Carinor!!!

Om detta gick skulle jag ägna mycket av tiden ,med att vara mer med barnen( ungdomarna).
Skulle även satsa tid på vårt hem;måla om ,tapetsera,fixa iordning trägolven mm.
Trädgården skulle få en redig "renovering"; flytta växter,rensa bäcken,planera köksträdgården,bygga växthus,bygga uteplats....mm.mm...
Loppis!!!!!! Åka runt här och där ,hitta loppisar med massa underbara fynd! Blir varm i hjärtat av alla gamla vackra möbler och ting.......

Men,men, allt har sin tid.....
En mysig dag till er alla!  Carina